Szolnokon tanácskoztak a vidéki sajtó képviselői, a Borsod 24 is ott volt

Megosztás

Jász-Nagykun-Szolnok megyében találkoztak egymással a napokban a független vidéki online hírportálok képviselői. Az augusztus elején lezajlott tanácskozáson megvitatták az aktuális gazdasági és politikai viszonyokat, a kiadók jelenlegi helyzetétilletve keresték azokat a lehetőségeket, módszereket, amelyekkel a korábbiaknál is szorosabbra tudják fűzni az együttműködésüket.

Szol24 és a Kecskemét körzetében működő Kecsup szervezésében megvalósult eseményen további hét szerkesztőség munkatársai vettek részt: Miskolcról a Borsod24, Debrebenből a Debreciner, Szegedről a Szegeder, Pécsről a Szabad Pécs, Veszprémből a Veszprémkukac, Győrből az Enyugat, Szombathelyről pedig a Nyugat.

A kiadók munkatársai, a szerkesztők és főszerkesztők a hivatalos program mellett megtekintették a város leghíresebb nevezetességeit, és belekóstoltak Szolnok esti-éjszakai életébe is.

Arról is döntés született, hogy az eszmecserét folytatni kell, és újabb személyes találkozók segítségével erősíteni szükséges az összetartozást.

A Budapesten kívüli független online hírportálok nemrégiben jelentették be, hogy a köztük már eddig is meglévő jó szakmai kapcsolatot újabb szintre emelik. Igyekeznek úgy összefogni és együttműködni egymással, hogy mindeközben az egyes online újságok továbbra is a megszokott módon és teljesen önállóan működnek.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek